Home se-shpejti 15.08.2019 “Once Upon A Time In Hollywood”

15.08.2019 “Once Upon A Time In Hollywood”

15.08.2019  “Once Upon A Time In Hollywood”
14
0

Komedi/Dramë; 2 orë 39 min

Quentin Tarantino’s Once Upon A Time … në Hollywood viziton Los Anxhelos-in në vitin 1969, ku gjithçka po ndryshon, si ylli televiziv Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) dhe producenti i tij i vjetër Cliff Booth (Brad Pitt) e bëjnë rrugën e tyre në një industri që vështirë se njihet me. Filmi i nëntë nga shkrimtari-regjisori përmban një ansambël të madh dhe histori të shumta në një homazh për momentet e fundit të epokës së artë të Hollivudit.

Rolet: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino

Regjia: Quentin Tarantino

https://www.onceuponatimeinhollywood.movie/

(14)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC