Home kino-abc #Good Boys, ne ora 17:30
  Previous Video #Hobbs & Shaw, çdo ditë në ora 19:15
  Next Video #The Angry Birds Movie 2 (3D), ne ora 15:30

#Good Boys, ne ora 17:30

35
0

Aventurë/Komedi; 1 orë 29 min

TEMA:

Tre nxënësit e klasës së gjashtë bëjnë pjesë në një udhëtim epik, duke mbajtur droga të vjedhura aksidentalisht, duke u gjuajtur nga vajzat adoleshente dhe duke u përpjekur të kthejnë në shtëpi në kohë për një parti të shumëpritur.

Rolet: Jacob Tremblay, Keith L. Williams, Brady Noon, Molly Gordon, Lil Rel Howery, Will Forte, etj.

Regjia: Gene Stupnitsky

https://www.goodboysmovie.com/

 

 

 

(35)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC