Home kino-abc “Black Panther” 3D në ora 15:15 dhe 22:00 (PG 13)
  Previous Video Dita e Kinemasë 21.02.2018
  Next Video Fifty Shades Freed (R) në ora 20:00

“Black Panther” 3D në ora 15:15 dhe 22:00 (PG 13)

138
0

Aksion/Aventurë/Fantastiko-Shkencor; 2 orë 15 min

TEMA:

black_panther_ver17_xlgBlack Panther” nga Studio e Marvel-it ndjek T’Challa-n i cili, pas vdekjes së babait të tij, Mbretit të Wakanda, kthehet në shtëpi tek të izoluarit, por të përparuar teknologjikisht si komb afrikan, për të arritur në fron dhe për të marrë vendin e tij të ligjshëm si mbret. Por, kur një armik i vjetër dhe I fuqishëm rishfaqet, T’Challa si mbret dhe Panterë e Zezë – është testuar kur ai është tërhequr nga një konflikt i frikshëm që e vendos fatin e Wakanda dhe gjithë botës në rrezik. Të përballur me tradhtinë dhe rrezikun, mbreti i ri duhet të mbledhë aleatët e tij dhe të lirojë fuqinë e plotë të Panterës së Zezë për të mposhtur armiqtë e tij dhe për të siguruar sigurinë e popullit të tij dhe mënyrën e tyre të jetesës.

Rolet: Chadwick Boseman, Angela Basset, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Martin Freeman, Forest Whitaker, Andy Serkis, etj.

Regjia: Ryan Coogler

Based on Black Panther by Stan Lee

https://marvel.com/blackpanther#/

(138)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC