Home kino-abc “ALITA: Battle Angel” 3D, ne ora 20:00
  Previous Video "HAPPY DEATH DAY 2U", ne ora 22:00
  Next Video "ESCAPE ROOM", ne ora 18:00

“ALITA: Battle Angel” 3D, ne ora 20:00

76
0

Aksion/Aventure/Romanse; 2 ore 02 min

TEMA:

Nga regjisorët vizionarë James Cameron (AVATAR) dhe Robert Rodriguez (SIN CITY), vjen ALITA: BATTLE ANGEL, një aventurë epike e shpresës dhe fuqizimit. Kur Alita (Rosa Salazar) zgjohet pa kujtuar se kush është në një botë të ardhshme që ajo nuk e njeh, ajo merret nga Ido (Christoph Waltz), një mjek i dhembshur që e kupton se diku në këtë guaske të braktisur të cyborg-it është zemra dhe shpirti i një gruaje të re me një të kaluar të jashtëzakonshme. Ndërsa Alita mëson për të lundruar në jetën e saj të re dhe rrugët e pabesë të qytetit të hekurt, Ido përpiqet ta mbrojë atë nga historia e saj misterioze, ndërsa miku i saj i zgjuar i rrugës Hugo (Keean Johnson) ofron që të ndihmojë të shkaktojë kujtimet e saj. Por vetëm kur forcat vdekjeprurëse dhe të korruptuara që drejtojnë qytetin vijnë pas Alitës, ajo zbulon një të dhënë për të kaluarën e saj – ajo ka aftësi luftimi unike që ata që janë në pushtet nuk munden meë asgjë për ta kontrolluar. Nëse ajo mund të qëndrojë jashtë kontrollit të saj, ajo mund të jetë çelësi për të shpëtuar miqtë e saj, familjen e saj dhe botën që ajo është rritur në dashuri.

Rolet: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein, Jackie Earle Haley, Keean Johnson, etj.

Regjia: Robert Rodriguez

https://www.foxmovies.com/movies/alita-battle-angel

 

(76)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC