Home se-shpejti 13.09.2018 “The Predator”

13.09.2018 “The Predator”

13.09.2018 “The Predator”
5
0

Aksion/Aventure/Horror;

Një ekip komando, në një mision në një xhungël të Amerikës Qendrore, e gjen veten të gjuajtur nga një luftëtar jashtë-tokësor.

Nga hapësirat e jashtme në rrugët e qytetit të vogël të periferisë, gjuetari vjen në shtëpi. Tani, gjuetarët më vdekjeprurës të universit janë më të fuqishëm, më të mençur dhe më vdekjeprurës sesa kurrë më parë, duke u përmirësuar gjenetikisht me ADN-në nga speciet e tjera. Kur një djalë i ri e shkakton aksidentalisht kthimin e tyre në Tokë, vetëm një ekuipazh i zjarrtë i ish-ushtarëve dhe një mësues i pakënaqur shkencor mund të parandalojnë fundin e racës njerëzore.

Rolet: Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Augusto Aguilera, Jake Busey, Yvonne Strahovski

Regjia: Shane Black

https://www.foxmovies.com/movies/the-predator

(5)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC