Home kino-abc ” M A “, ne ora 22:00
  Next Video "Men In Black; International" 3D, ne ora 20:00

” M A “, ne ora 22:00

41
0

Horror/Triller; 1 ore 39 min

TEMA:

Një grua e vetmuar miqësohet me një grup adoleshentësh dhe vendos që t’i lerë ata në shtëpinë e saj. Pikërisht kur fëmijët mendojnë se fati u buzëqeshi, fillojnë të ndodhin gjëra që i bëjnë ato të vënë në dyshim qëllimin e mikpritësit të tyre.

Fituesja e Oscar®, Octavia Spencer luan si Sue Ann, një e vetmuar që vazhdon të jetojë në qytetin e qetë të Ohajos. Një ditë, ajo është pyetur nga Maggie, një adoleshente e re në qytet (Diana Silvers, Glass), për të blerë disa pije alkoolike për të dhe miqtë e saj, dhe Sue Ann e sheh mundësinë për të bërë disa miq të dyshimtë, edhe pse më të rinj se ajo.

Rolet: Octavia Spencer, Juliette Lewis, Diana Silvers, Luke Evans, McKaley Miller, Missi Pyle, Corey Fogelmanis, Gianni Paolo, Dante Brown

Regjia: Tate Taylor

https://www.mamovie.com/

 

(41)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC