Home kino-abc “S k y s c r a p e r”, në ora 20:00
  Previous Video "Future World", në ora 22:00
  Next Video "Ant-Man and the Wasp" 3D, në ora 18:00

“S k y s c r a p e r”, në ora 20:00

62
0

Aksion/Krim/Dramë; 1 orë 49 min

TEMA:

Udhëheqësi i Ekipit të Shpëtimit të FBI-së dhe veterani i luftës së SHBA-ve, Will Sawyer tani merret me vlerësimin e sigurisë së rrokaqiejve. Më detyrë në Hong Kong, ai papritmas gjen në flakë ndërtesën më të lartë dhe më të sigurt në botë, dhe ai duhet te beje zgjidhje për të. Njeriu i kërkuar dhe i arratisur, Willi duhet të gjejë ata që janë përgjegjës, të pastrojë emrin e tij dhe disi të shpëtoj familjen e tij që është bllokuar brenda ndërtesës … mbi vijën e zjarrit.

Rolet: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han, Noah Taylor, Roland Møller, Byron Mann, Pablo Schreiber, Hannah Quinlivan, etj.

Regjia: Rawson Marshall Thurber

https://www.skyscrapermovie.com/

 

 

(62)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC