Home kino-abc “STUBER”, nga dita e diele ne ora 22:00
  Previous Video 21.07.2019 "The Lion King" 3D, ne ora 16:00 dhe 20:00
  Next Video "Spider-Man Far From Home" 3D, nga dita e diele ne ora 14:00 dhe 18:00 (bileta 3 euro)

“STUBER”, nga dita e diele ne ora 22:00

53
0

Aksion/Komedi; 1 orë 33 min

TEMA:

Kur një shofer Uber i quajtur Stu (Kumail Nanjiani) merr një pasagjer (Dave Bautista) i cili rezulton të jetë një polic gjaknxehtë në gjurmët e një vrasësi brutal, ai është futur në një pikëllim të tmerrshëm ku ai dëshpërimisht përpiqet të mbajë jetën e tij dhe vlerësimin e tij me pesë yje.

Rolet: Kumail Nanjiani, Dave Bautista, Iko Uwais, Natalie Morales, Betty Gilpin, Jimmy Tatro, with Mira Sorvino, and Karen Gillan

Regjia: Michael Dowse

https://www.foxmovies.com/movies/stuber

 

 

 

(53)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC