Home kino-abc “DARKEST HOUR” / 20:00
  Previous Video "INSIDIOUS; The Last Key" / 22:00
  Next Video "JUMANJI; Welcome to the Jungle" 3D / 18:00

“DARKEST HOUR” / 20:00

127
0

Dramë/Luftë; 2 orë 05 min

TEMA

darkest_hour_ver3_xlgNjë histori e vërtetë, emocionuese dhe frymëzuese fillon në prag të Luftës së Dytë Botërore, pasi brenda disa ditësh do të zgjedhet Kryeministri i Britanisë së Madhe, Winston Churchill (kandidati për Çmimin e Akademisë Gary Oldman) duhet të përballet me një nga gjyqet e tij më të turbullta dhe përcaktuese: traktat me Gjermaninë naziste, ose duke qëndruar të vendosur për të luftuar për idealet, pavarësinë dhe lirinë e një kombi. Ndërsa forcat e pandalshme naziste rrokullisen nëpër Evropën Perëndimore dhe kërcënimi i pushtimit është i afërt, dhe me një publik të papërgatitur, një Mbreti skeptik dhe partia e tij që planifikon kundër tij, Churchilli duhet të përballojë orën e tij më të errët, në mënyrë që të mbledhë një komb dhe të përpiqet të ndryshojë rrjedhën e historisë botërore.

Rolet: Gary Oldman, Kristen Scott Thomas, Lily James, Stephen Dillane, Ronald Pickup, Ben Mendelsohn, etj.

Regjia: Joe Wright

http://www.focusfeatures.com/darkesthour

(127)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC