Home se-shpejti 10.05.2018 “Action Point”

10.05.2018 “Action Point”

10.05.2018 “Action Point”
11
0

Komedi;

TEMA: Johnny Knoxville, i dashuri dhe i preferuar i të gjithëve, është kthyer përseri ne veprimet e tij të hidhura dhe të dhimbshme në komedinë Action Point. D.C. është pronari i pjerrët i “Pikës së Veprimit” – një park zbavitës me qira të ulët, ku shtigjet janë projektuar me siguri minimale për argëtim maksimal. Kur vajza e tij e larguar Boogie vjen për vizitë, një mega-park i korporatës hapet afër dhe rrezikon të ardhmen e Pikës së Veprimit. Për të ruajtur parkun e tij të dashur dhe marrëdhënien e tij me Boogie, D.C dhe ekuipazhi i tij i papërfillshëm i mashtruesve duhet të rrezikojnë gjithçka për të tërhequr të gjitha ndalesat dhe për të shpëtuar ditën.

Rolet: Johnny Knoxville, Chris Pontius, Dan Bakkedahl, Matt Schulze, Eleanor Worthington-Cox, Johnny Pemberton, Joshua Hoover, Conner McVicker, Eric Manaka, etj.

Regjia: Tim Kirkby

(11)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC