Home kino-abc “JULIET, NAKED”, ne ora 17:00
  Previous Video "GLASS", ne ora 19:00 dhe 21:30
  Next Video "RALPH BREAKS THE INTERNET" 3D, çdo ditë ne ora 15:00 (bileta 3 euro)

“JULIET, NAKED”, ne ora 17:00

72
0

Komedi/Drame/Muzikë; 1 ore 37 min

TEMA:

Annie (Rose Byrne) është e mbërthyer në një marrëdhënie afatgjatë me Duncan (Chris O’Dowd) – një tifoz i ngulët i rokerit të panjohur Tucker Crowe (Ethan Hawke). Kur demoja akustike e hitit të Tucker then rekordin 25 vjet më parë, lirimi i tij çon në një takim që ndryshon jetën e vetë rokerit. Bazuar në romanin e Nick Hornby, JULIET, NAKED është një tregim komik i per shanset e dyta të jetës.

Rolet: Ethan Hawke, Rose Byrne, Chris O’Dowd, etj.

Regjia: Jesse Peretz

 

https://www.julietnakedfilm.com/

 

 

(72)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC