Home se-shpejti “AVENGERS; Endgame” 3D, Premiera me 24.04.2019, nga dt 25.04.2019 ne termine te rregullta

“AVENGERS; Endgame” 3D, Premiera me 24.04.2019, nga dt 25.04.2019 ne termine te rregullta

“AVENGERS; Endgame” 3D, Premiera me 24.04.2019, nga dt 25.04.2019 ne termine te rregullta
141
4

Aksion/Aventurë/Fantazi; 3 ore 02 min

TEMA: Pas ngjarjeve shkatërruese të Avengers: Infinity War (2018), universi është nën rrënoja. Me ndihmën e aleatëve të mbetur, Avengers mblidhen edhe një herë për të ndrequr veprimet e Thanos-it dhe për të rivendosur rendin në univers.

Rolet: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlet Johansson, Don Cheadle, Bradley Cooper, Gwyneth Paltrow, Jeremy Renner, Josh Brolin, etj.

Regjia: Anthony Russo, Joe Russo

 

https://www.marvel.com/movies/avengers-endgame

(141)

Comment(4)

    1. Akoma nuk kan dal biletat ne shitje, dikund rreth dates 20 prill vjen ne Kino ABC e ben rezervimin dhe e blen bileten

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC