Home se-shpejti 08.08.2019 “The Angry Birds Movie 2”

08.08.2019 “The Angry Birds Movie 2”

08.08.2019  “The Angry Birds Movie 2”
15
0

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 orë 39 min

Zogjtë fluturues të zemëruar dhe derrgucet e gjelbër intrigues marrin viçin e tyre në nivelin e ardhshëm në The Angry Birds Movie 2! Kur afrohet një kërcënim i ri që vë në rrezik Bird dhe Pig Island, Red Bull (Jason Sudeikis), Chuck (Josh Gad), Bomba (Danny McBride) dhe Mighty Eagle (Peter Dinklage) rekrutojnë motrën Silver Chuck dhe Rachel Bloom up me derrat Leonard (Bill Hader), ndihmësi i tij Courtney (Awkwafina), dhe techpig Garry (Sterling K. Brown) për të krijuar një armëpushim të paqëndrueshëm dhe për të formuar një super ekipë për të shpëtuar shtëpitë e tyre.

Rolet: Jason Sudeikis, Josh Gad, Leslie Jones, Bill Hader, Rachel Bloom, Danny McBride, Peter Dinklage, Nicki Minaj

Regjia: Thurop Van Orman

https://www.sonypictures.com/movies/theangrybirdsmovie2

(15)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC