Home kino-abc “Jurassic World; Fallen Kingdom” 3D, ne ora 19:00

“Jurassic World; Fallen Kingdom” 3D, ne ora 19:00

“Jurassic World; Fallen Kingdom” 3D, ne ora 19:00
59
0

Aksion/Aventure/Fantastiko-Shkencor; 2 ore 08 min

TEMA:

Katër vjet pas shkatërrimit të parkut të Jurassic World, Owen Grady dhe Claire Dearing kthehen në ishullin e Isla Nublar për të shpëtuar dinosaurët e mbetur nga një vullkan që do të shpërthejë. Ata së shpejti ndeshen me radhë të tmerrshme të dinos gjigantë, ndërkohë që zbuluan një komplot që kërcënon të gjithë planetin.

Rolet: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Toby Jones, Ted Levine, Rafe Spall, BD Wong, Jeff Goldblum, etj.

Regjia: J.A. Bayona

http://www.jurassicworld.com/films/jurassic-world-fallen-kingdom

 

 

(59)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC