Home kino-abc “Sherlock Gnomes” 3D, në ora 16:00
  Previous Video "Peter Rabbit", në ora 18:00 (Gjatë vikendit në ora 14:00 dhe 18:00)

“Sherlock Gnomes” 3D, në ora 16:00

62
0

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 orë 41 min

TEMA:

gnomeo_and_juliet_sherlock_gnomes_ver15Pas një vargu zhdukjesh të gnomeve ne kopshtet e Londrës, Gnomeo & Juliet angazhojnë detektivin legjendar Sherlock Gnomes për të zgjidhur rastin e miqve dhe familjeve të tyre të zhdukur.

Rolet: Emily Blunt, James McAvoy, Johnny Depp, Michael Caine, Ozzy Osbourne, Mary J. Blige, etj.

Regjia: John Stevenson

http://www.sherlockgnomes.com/

 

 

 

(62)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC