Home se-shpejti 06.09.2018 “The Little Stranger”

06.09.2018 “The Little Stranger”

06.09.2018 “The Little Stranger”
16
0

Drame/Horror/Mister; 1 ore 51 min

I Huaji i vogël tregon historinë e Dr Faraday, birit të një shërbëtore, i cili ka ndërtuar një jetë me respekt të qetë si një mjek i vendit. Gjatë verës së gjatë të nxehtë të vitit 1948, ai thirret për një pacient në Hundreds Hall, ku nëna e tij dikur ka punuar. Salla ka qenë shtëpia e familjes Ayres për më shumë se dy shekuj. Por tani është në rënie dhe banorët e saj – nëna, djali dhe vajza – janë të përhumbur nga diçka më ogurzeze se sa një mënyrë vdekjeje. Kur ai merr pacientin e tij të ri, Faraday nuk e ka idenë se sa afër, dhe sa shqetësuese eshte historia e familjes qe është gati të bashkohet me të tijen.

Rolet: Domhnall Gleeson, Ruth Wilson, Will Poulter, and Charlotte Rampling

Regjia: Lenny Abrahamson

(16)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC