Home se-shpejti 06.09.2018 “Duck Duck Goose”

06.09.2018 “Duck Duck Goose”

06.09.2018 “Duck Duck Goose”
19
0

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 orë 31 min

TEMA: Në DUCK DUCK GOOSE, një pate me bisht me majë të lartë, me emrin Peng (zëri i Jim Gaffigan) plagoset gjatë fluturimit dhe e gjen veten të ngecur mes dy bibave të këndshëm dhe kërkues (zërat nga Zendaya dhe Lance Lim), në një udhëtim të gjatë në jug, që do e kthen këtë treshe të rrëmbyer në një familje.

Rolet: Jim Gaffigan, Zendaya, Lance Lim, Greg Proops, Natasha Leggero, Reggie Watts, Diedrich Bader, Jennifer Grey, Rick Overton, Craig Ferguson, Stephen Fry and Carl Reiner.

Regjia: Chris Jenkins

(19)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC