Home se-shpejti 06.06.2019 “X-Men; Dark Phoenix”

06.06.2019 “X-Men; Dark Phoenix”

06.06.2019 “X-Men; Dark Phoenix”
4
0

Aksion/Aventurë/Sci-Fi;

Kjo është historia e një prej personazheve më të dashura të X-Men, Jean Grey, perderisa ajo evoluon në ikonën DARK PHOENIX. Gjatë një mision për të shpëtuar një jetë në hapësirë, Jean është goditur nga një forcë kozmike që e transformon atë në një nga mutantët më të fuqishëm nga të gjithë. Përballja me këtë fuqi gjithnjë e më të paqëndrueshme, si dhe demonët e saj personalë, Jean del jashtë kontrollit, duke u ndarë nga familja e X-Men dhe duke kërcënuar shkatërrimin e pëlhurës së planetit tonë. Ky është filmi më intensiv dhe emocional X-Men i bërë ndonjëherë. Është kulmi i 20 viteve të filmave X-Men, pasi familja e mutantëve që ne kemi njohur dhe dashuria duhet të përballet me armikun e tyre më shkatërrues – njërit prej tyre.

Rolet: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters, and Jessica Chastain

Regjia: Simon Kinberg

https://www.foxmovies.com/movies/dark-phoenix

(4)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC