Home kino-abc “Ant-Man and the Wasp” 3D, në ora 18:00
  Previous Video "S k y s c r a p e r", në ora 20:00
  Next Video "Hotel Transylvania 3; Summer Vacation" 3D, në ora 16:00

“Ant-Man and the Wasp” 3D, në ora 18:00

89
0

Aksion/Aventurë/Sci-Fi; 2 orë 05 min

TEMA:

Nga Universi kinematik i Marvel-it, vjen një kapitull i ri që paraqet heronjtë me aftësinë mahnitëse të tkurrjes: “Njeriu-Miliongonë dhe Grerëza”. Pas “Kapiten Amerika: Lufta Civile”, Scott Lang (Paul Rudd) lufton me pasojat e zgjedhjet e tij si një Superhero dhe një baba. Ndërsa lufton për të ribalancuar jetën e tij në shtëpi, me përgjegjësitë e tij si Njeri-Milingonë, ai përballet me Hope van Dyne (Evangeline Lilly) dhe Dr. Hank Pym (Michael Douglas) ne një mision të ri urgjent. Scott-i përsëri duhet të ballafaqohet dhe të mësojë të luftojë bashkë me Grerëzen, ndërsa ekipi punon së bashku për të zbuluar sekrete nga e kaluara e tyre.

Rolet: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Pena, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, etj.

Regjia: Peyton Reed

Based on Ant-Man by Stan Lee

https://marvel.com/antman

 

(89)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC