Home se-shpejti 04.07.2019 “Spider-Man Far From Home”

04.07.2019 “Spider-Man Far From Home”

04.07.2019  “Spider-Man Far From Home”
19
0

Aksion/Aventurë/Komedi; 2 orë 15 min

Pas ngjarjeve të Avengers: Endgame, Spider-Man duhet të rritet dhe te merret me kërcënime të reja në një botë që ka ndryshuar përgjithmonë.

Bazuar në Librin Comic MARVEL nga: Stan Lee dhe Steve Ditko

Rolet: Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, JB Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr, Marisa Tomei, Jake Gyllenhaal

Regjia: Jon Watts

https://www.spidermanfarfromhome.movie/

(19)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC