Home se-shpejti 04.04.2019 “DUMBO”

04.04.2019 “DUMBO”

04.04.2019 “DUMBO”
19
0

Fantazi/Familjar; 2 ore 10 min

TEMA: Nga Disney dhe regjisori vizionar Tim Burton, vjen aventura e re e gjallë “Dumbo” në historinë e dashur klasike ku festohen dallimet, familja është e çmuar dhe ëndrrat fluturojnë. Pronari i cirkut, Max Medici (Danny DeVito), i shoqëron ish-yllin Holt Farrier (Colin Farrell) dhe fëmijët e tij Milly (Nico Parker) dhe Joe (Finley Hobbins) për t’u kujdesur për një elefant të porsalindur, veshët e tepërt të tij e bëjnë atë qesharake në një cirk që tashmë po lufton. Por kur zbulojnë se Dumbo mund të fluturojë, cirku bën një rikthim të pabesueshëm, duke tërhequr sipërmarrësin bindës V.A. Vandevere (Michael Keaton), i cili rekruton veshmadhin e veçantë për sipërmarrjen më të re, argëtuese më të madhe se jeta, Dreamland. Dumbo ngrihet në lartësi të reja së bashku me një artist të bukur dhe spektakolar, Colette Marchant (Eva Green), derisa Holt mëson se nën rimeso të saj me shkëlqim, Dreamland është plot me sekrete të errëta.

Rolet: Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green, Alan Arkin, etj.

Regjia: Tim Burton

https://movies.disney.com/dumbo-2019

(19)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC