Home se-shpejti 03.05.2018 “Isle of Dogs”

03.05.2018 “Isle of Dogs”

03.05.2018 “Isle of Dogs”
5
0

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 orë 41 min

TEMA: Ishulli i Qenve tregon historinë e ATARI KOBAYASHI, 12-vjeçari i lagjës që mundohet të korrupoj kryetarin Kobayashi. Kur, me Dekretin Ekzekutiv, të gjithë kafshët qen të qytetit Megasaki degohen në mërgim në një depo të madhe mbeturinash, Atari niset vetëm në një Mini-Turbo Prop në miniaturë dhe fluturon në Ishullin e Mbeturinave në kërkim të qenit të tij të truprojes, Spots. Atje, gjen ndihmën e një pakete miqsh dhe fillon një udhëtim epik që do të vendosë për fatin dhe të ardhmen e të gjithë Prefekturës.

Rolet: F. Murray Abraham, Bryan Cranston, Greta Gerwig, Jeff Goldblum, Akira Ito, Scarlett Johansson, Harvey Keitel, Frances McDormand, Bill Murray, Yoko Ono, Liev Schreiber, Fisher Stevens, Tilda Swinton, etj.

Regjia: Wes Anderson

http://www.isleofdogsmovie.com/

(5)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC