Home kino-abc “The Equalizer 2”, ne ora 20:00
  Previous Video "Mission Impossible - Fallout" 3D, në ora 22:00
  Next Video "Christopher Robin", ne ora 18:00

“The Equalizer 2”, ne ora 20:00

97
0

Aksion/Krim/Triller; 2 orë 01 min

TEMA:

Denzel Washington kthehet në një nga rolet e tij në vazhdimin e parë të karrierës së tij. Robert McCall i shërben një drejtësie të pandërprerë për të shfrytëzuarit dhe të shtypurit – por sa larg do të shkojë ai kur është dikush që ai e do?

Rolet: Denzel Washington, Pedro Pascal, Ashton Sanders, Bill Pullman, Melissa Leo

Regjia: Antoine Fuqua

 

http://www.equalizer.movie/

 

 

 

(97)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC