Home se-shpejti 30.08.2018 “The Darkest Minds”

30.08.2018 “The Darkest Minds”

30.08.2018 “The Darkest Minds”
41
0

Fantastiko-Shkencor/Triller; 1 orë 45 min

TEMA: Kur adoleshentët krijojnë aftësi të reja misterioze dhe të fuqishme, ata shpallen kërcënim nga qeveria dhe ndalohen. Ruby gjashtëmbëdhjetë vjeçar, një nga të rinjtë më të fuqishëm që ka hasur dikush, ikën nga kampi  dhe i bashkohet një grupi adoleshentësh të arratisur që kërkojnë strehë të sigurt. Së shpejti kjo familje e re e kupton se, në një botë në të cilën të rriturit në pushtet i kanë tradhëtuar, ikja nuk është e mjaftueshme dhe ata duhet të bëjnë rezistencë duke përdorur fuqinë e tyre kolektive për të marrë kontrollin e së ardhmes së tyre.

Rolet: Bradley Whitford, Amandla Stenberg, Mandy Moore and Gwendoline Christie

Regjia: Jennifer Yuh Nelson

https://www.foxmovies.com/movies/the-darkest-minds

(41)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC