Home se-shpejti 01.08.2019 “Fast & Furious Present Hobss & Shaw “

01.08.2019 “Fast & Furious Present Hobss & Shaw “

01.08.2019  “Fast & Furious Present Hobss & Shaw “
33
0

Aksion/Aventurë/Triller;

I ligjshmi Luke Hobbs dhe i deformuari Deckard Shaw formojnë një aleancë të pamundur kur një shejtan i zgjeruar në mënyrë kibernetike kërcënon të ardhmen e njerëzimit.

 

Rolet/Starring: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, and Helen Mirren

Regjia/Directed by: David Leitch

https://www.hobbsandshaw.com/

(33)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC