Home se-shpejti 01.03.2018 “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”

01.03.2018 “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”

01.03.2018 “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”
24
0

Krim/Dramë; 1 orë 55 min

7 Academy Award Nomination’s

4 Golden Globe Winner; Best Motion Picture – Drama, Best Screenplay – Motion Picture Martin McDonagh, Best Performance by an Actress in a Motion Picture – Drama Frances McDormand, Best Performance by an Actor in a Supporting Role in a Motion Picture Sam Rockwell,

TEMA: THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI është një dramë e errët komike nga kandidati i çmimit të Akademisë, Martin McDonagh. Pasi qe kaluan disa muaj nga vrasja e vajzës së saj, Mildred Hayes (fituesja e çmimit Akademik Frances McDormand), bën një lëvizje të guximshme, duke pikturuar tri shenja që çojnë në qytetin e saj me një mesazh të diskutueshëm drejtuar William Willoughby (kandidati për Academy Award Woody Harrelson) shefi i policisë së nderuar të qytetit. Kur oficeri i tij i dytë në komandë, Dixon (Sam Rockwell), një djalë i nënës së papjekur me një dëshirë për dhunë, përfshihet në ktë mes, beteja midis zbatimit të ligjit të Mildred dhe Ebbing vetëm përkeqësohet.

Rolet: Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, John Hawkes, Peter Dinklage, etj.

Regjia: Martin McDonagh

http://www.foxsearchlight.com/threebillboardsoutsideebbingmissouri/

(24)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC