Home se-shpejti 08.03.2018 “The Shape of Water”

08.03.2018 “The Shape of Water”

08.03.2018 “The Shape of Water”
48
0

Aventurë/Dramë/Fantazi; 2 orë 03 min

13 Academy Award Nomination’s

2 Golden Globe Winner; Best Director Guillermo Del Toro, Best Original Score Alexandre Desplat

TEMA: Nga mjeshtri kryesor i tregimeve Guillermo del Toro, vjen Figura e Ujit – një legjendë tjetër e botës, e vendosur në sfondin e epokës së Luftës së Ftohtë në Amerikë rreth vitit 1962. Në laboratorin e sigurtë dhe të fshehtë të qeverisë ku punon, Elisa (Sally Hawkins ) është e bllokuar në një jetë izolimi. Jeta e Elise ndryshohet përgjithmonë kur ajo dhe bashkëpunëtori Zelda (Octavia Spencer) zbulojnë një eksperiment të klasifikuar sekret.

Rolet: Sally Hawkins, Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones, Michael Stuhlbarg, Octavia Spencer, etj.

Regjia: Guillermo del Toro

http://www.foxsearchlight.com/theshapeofwater/

(48)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC