Home se-shpejti 01.03.2018 “Red Sparrow”

01.03.2018 “Red Sparrow”

01.03.2018 “Red Sparrow”
47
0

Mister/Triller; 2 orë 25 min

TEMA: Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) është caktuar kundër vullnetit të saj për t’u bërë “zog”, një joshëse e trainuar në shërbimin sekret rus. Dominika mëson të përdorë trupin e saj si një armë, por lufton për të mos humbur vetveten gjatë procesit dehumanizues të trainimit. Kur gjen fuqinë e saj në një sistem të padrejtë, ajo shfaqet si një nga vlerat më të forta të programit. Objektivi i parë i saj është Neit Nash (Joel Edgerton), një oficer i CIA-s që merret me infiltrimin më delikat në shërbimin rus. Dy agjentët e rinj përfshihen në një vorbull tërheqjeje dhe mashtrimi, që kërcënon karrierën e tyre, besnikërinë dhe sigurinë e dy vendeve.

Rolet: Jenifer Lawrence, Joel Edgeton, Matthias Shoenearts, Jeremy Irons, Mary-Louise Parker, Charlotte Rampling, etj.

Regjia: Francis Lawrence

Sipas romanit të Jason Matthews

https://www.foxmovies.com/movies/red-sparrow

(47)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC