Home kino-abc #BOMBA – Në ora 22:00
  Previous Video #Nope – 11 Gusht 2022
  Next Video #Bullet Train - Në ora 20'00

#BOMBA – Në ora 22:00

288
0

Aksion, Dramë, Luftë

TEMA:

Ngjarja e filmit flet për një fotograf të masakrës ndaj popullatës civile, masakër kjo e kryer nga paramilitaret serbe. Ai arrin të ikë dhe të fshehët në mesin e refugjatëve, bashkë me dëshmitë tejet të rëndësishme të krimeve dhe dhunimeve të kryera. Njëkohësisht ai e lajmëron edhe shtabin lokal të UÇK -së të ndodhur në atë zonë për masakrat që po ndodhin në baza ditore, poshtë në fashat. Paramilitarët ju vendosin ultimatum për në orën 5 pasdite, civileve të zënë rob, që ta dorëzojnë aparatin me dëshmi, në të kundërtën pason masakra e radhës por edhe UÇK grumbullohet dhe vendos te sulmoje në ora 5 pasdite për të i liruar civilet e zëne rob.

 

Luajnë: James Fetahu, Bislim Muçaj, Enver Petrovci, Avni Hoti, Dibran Tahiri, Fatos Kryeziu, etj.

Regjisor: James Fetahu

 

(288)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC