Home kino-abc 🎞The First Omen – Në ora 21’00
  Next Video 🎞Ghostbusters: Frozen Empire - Në ora 17'00 dhe 19'00

🎞The First Omen – Në ora 21’00

57
0

Horror; 2 orë

TEMA:

Kur një grua e re amerikane dërgohet në Romë për të filluar një jetë në shërbim ndaj kishës, ajo ndeshet me një errësirë që e bën atë të vërë në dyshim besimin e saj dhe zbulon një komplot të tmerrshëm që shpreson të sjellë lindjen e mishërimit të së keqes.

Rolet: Nell Tiger Free, Tawfeek Barhom, Sonia Braga, Ralph Ineson, Bill Nighy, etj.

Regjia: Arkasha Stevenson

https://www.20thcenturystudios.com/movies/the-first-omen

 

 

 

 

(57)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC