Home kino-abc 🎞The Creator – Në ora 21’00
  Next Video 🎞A Haunting in Venice – Në ora 19'00

🎞The Creator – Në ora 21’00

71
0

Aksion/Aventurë/Sci-Fi; 2 orë 13 min

TEMA:

Mes një lufte të ardhshme midis racës njerëzore dhe forcave të inteligjencës artificiale, Joshua, një ish-agjent i forcave speciale i pikëlluar për zhdukjen e gruas së tij, rekrutohet për të gjuajtur dhe vrarë Krijuesin, arkitektin e pakapshëm te inteligjencës artificiale që ka zhvilluar një armë misterioze me fuqinë për t’i dhënë fund luftës… dhe vetë njerëzimit. Joshua dhe ekipi i tij i operativëve elitë udhëtojnë nëpër linjat e armikut, në zemrën e errët të territorit të pushtuar nga IA…

Rolet: John David Washington, Gemma Chan, Ken Watanabe, Sturgill Simpson, Madeleine Yuna Voyles, Allison Janney, etj.

Regjia: Gareth Edwards

https://www.20thcenturystudios.com/movies/the-creator

 

 

(71)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC