Home se-shpejti 🎞The Bikeriders – 20 Qershor 2024

🎞The Bikeriders – 20 Qershor 2024

🎞The Bikeriders – 20 Qershor 2024
6
0

Krim/Dramë; 1 orë 56 min

Motoçiklistët paraqet një kohë rebele në Amerikë kur kultura dhe njerëzit po ndryshonin. Pas një takimi të rastësishëm në një bar lokal, Keti (Jodie Comer) me vullnet të fortë tërhiqet në mënyrë të pandashme nga Benny (Austin Butler), anëtari më i ri i klubit të motoçikletave Midwestern, Vandalët e udhëhequr nga Xhoni enigmatik (Tom Hardy). Ashtu si vendi përreth tij, klubi fillon të evoluojë, duke u shndërruar nga një vend grumbullimi për të huajt vendas, në një nëntokë të rrezikshme dhune, duke e detyruar Benny të zgjedhë midis Kathy-t dhe besnikërisë së tij ndaj klubit.

Rolet: Jodie Comer, Austin Butler, Tom Hardy, Michael Shannon, Mike Faist, Norman Reedus, etj.

Regjia: Jeff Nichols

https://www.focusfeatures.com/the-bikeriders

(6)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC