Home kino-abc 🎞Tarot – Në ora 17’00
  Previous Video 🎞Back to Black – Në ora 19'00 dhe 21'00
  Next Video 🎞Kingdom of the Planet of the Apes -

🎞Tarot – Në ora 17’00

28
0

Horror; 1 orë 32 min

TEMA:

Kur një grup miqsh shkel në mënyrë të pamatur rregullin e shenjtë të leximeve të Tarotit – mos përdorni kurrë kuvertën e dikujt tjetër – ata pa e ditur lëshojnë një të keqe të papërshkrueshme të bllokuar brenda letrave të mallkuara. Një nga një, ata vijnë ballë për ballë me fatin dhe përfundojnë në një garë kundër vdekjes për t’i shpëtuar të ardhmes së parashikuar në leximet e tyre.

Rolet: Harriet Slater, Adain Bradley, Avantika, Wolfgang Novogratz, Humberly González, Larsen Thompson, Jacob Batalon, etj.

Regjia: Spenser Cohen & Anna Halberg

https://www.tarotmovie.com/

 

 

 

(28)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC