Home kino-abc 🎞Richard the Stork 2 – Vetem gjatë vikendit në ora 15’00
  Previous Video 🎞My Big Fat Greek Weeding 3 – Në ora 17'00

🎞Richard the Stork 2 – Vetem gjatë vikendit në ora 15’00

55
0

I Animuar/Aventurë/Familjar; 1 orë 24 min

TEMA:

Duke shijuar dimërimin në një liqen të madh në Afrikën e Veriut, Riçardi mëson se këtë herë nuk do t’i besohet një mision kaq i nderuar dhe i përgjegjshëm sa të drejtojë fluturimin e një tufe lejlekësh në shtëpi drejt veriut. Duke mos dashur ta durojë këtë, ai ikën në një udhëtim të pavarur plot rreziqe dhe aventura. Gjatë rrugës, Rikardit do t’i duhet të takojë një tufë harabelash në telashe, të kapur nga zogjtë e këqij marabu të udhëhequr nga pallua lakmitar Zamano. Për të fituar lirinë, zogjtë do të duhet të bashkohen në një ekip miqësor, të tregojnë guxim dhe zgjuarsi për të zgjidhur enigmën dhe për të gjetur një thesar misterioz me bizhuteritë.

Rolet: Jay Myers, Kyra Jackson, Simona Berman, Blake Farha, Tim Heller, Jeffrey Hylton, etj.

Regjia: Benjamin Quabeck, Mette Tange

 

(55)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC