Home kino-abc 🎞Poor Things – Në ora 21’00
  Next Video 🎞Madame Web – Në ora 19'00

🎞Poor Things – Në ora 21’00

186
0

Komedi/Dramë/Romansë; 2 orë 11 min

Filmi Fitues i çmimit ‘Luani i Artë’ në Festivalin e filmit në Venecia dhe i nominuar ne 11 kategori te Academy Awards, perfshire rolin kryesor Ema Stone dhe regjia Yorgos Lanthimos

TEMA:

Nga regjisori Yorgos Lanthimos dhe producentja Emma Stone vjen përralla e pabesueshme dhe evolucioni fantastik i Bella Baxter, një grua e re e rikthyer në jetë nga shkencëtari brilant dhe joortodoks Dr. Godwin Baxter. Nën mbrojtjen e Baxter-it, Bella është e etur për të mësuar. E uritur për botën që i mungon, Bella ia mbath me Duncan Wedderburn, një avokat i shkathët dhe i shthurur, në një aventurë vorbull nëpër kontinente. E lirë nga paragjykimet e kohës së saj, Bella bëhet e palëkundur në qëllimin e saj për të qëndruar për barazi dhe çlirim.

Rolet: Emma Stone, Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Ramy Youssef, Jerrod Carmichael, Christopher Abbott, etj.

Regjia: Yorgos Lanthimos

https://poorthingsfilm.com/

 

(186)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC