Home kino-abc 🎞Lassie: A New Adventure – Vetem gjatë vikendit në ora 15’00
  Previous Video 🎞School of Magical Animals 2 – Në ora 17'00

🎞Lassie: A New Adventure – Vetem gjatë vikendit në ora 15’00

60
0

Aksion/Dramë/Familjar; 1 orë 31 min

TEMA:

Erdhën pushimet e verës! Por këtë vit, Flo nuk do që të ndahet nga Lesi i tij i dashur: në vend që t’i kalojë pushimet në Gran Kanaria me prindërit, dy miqtë e pazakontë merren nga Gerhardi, një mik i familjes, dhe çohen në fermën e tetos së Flosë, Kozima, në Tirolin e jugut. Tetoja jeton atje me qenin e sa të races Jack Russel Terrier, Pipa, dhe dy fëmijët e adoptuar, Kleo dhe Henri. Kur Floja, Kleoja dhe Henri dëgjojnë për zhdukjen e qenve në fshat, alarmohen dhe shqetësohen vërtetë se mos humbasin Lesin dhe Pipën. Pak kohe më pas, në shtëpinë e teto Kozimas ndodh një grabitje dhe Pipën e rrëmbejnë! Bashkë me Lesin, tre miqtë nisen për të kapur hajdutët e për të shpëtuar Pipën.

Rolet: Nico Marischka, Anna Lucia Gualano, Pelle Staacken, Katharina Schüttler, Justus von Dohnányi, etj.

Regjia: Hanno Olderdissen

 

(60)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC