Home se-shpejti 🎞Inside Out – 13 Qershor 2024

🎞Inside Out – 13 Qershor 2024

🎞Inside Out – 13 Qershor 2024
12
0

I Animuar/Aventure/Komedi; 1 ore 40 min

“Inside Out 2” i Disney dhe Pixar rikthehet në mendjen e adoleshentit të sapoformuar Riley, pikërisht teksa selia qendrore po i nënshtrohet një prishjeje të papritur për të lënë vend për diçka krejtësisht të papritur: Emocione të reja! Gëzimi, trishtimi, zemërimi, frika dhe neveria, të cilët prej kohësh kanë kryer një operacion të suksesshëm sipas të gjitha llogarive, nuk janë të sigurt se si të ndihen kur shfaqet Ankthi. Dhe duket se ajo nuk është vetëm.

Rolet: Maya Hawke, Amy Poehler, Phyllis Smith, Lewis Black, Tony Hale, Liza Lapira, Ayo Edebiri, Adèle Exarchopoulos, Paul Walter Hauser, Kensington Tallman, Diane Lane, etj.

Regjia: Kelsey Mann

https://movies.disney.com/inside-out-2

(12)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC