Home kino-abc 🎞Ghostbusters: Frozen Empire – Në ora 17’00 dhe 19’00
  Previous Video 🎞The First Omen – Në ora 21'00
  Next Video 🎞Kung Fu Panda 4 – Vetëm gjate vikendit në ora 15'00

🎞Ghostbusters: Frozen Empire – Në ora 17’00 dhe 19’00

28
0

Aventurë/Komedi/Fantazi; 1 orë 55 min

TEMA:

Në Ghostbusters: Frozen Empire, familja Spengler kthehet atje ku filloi gjithçka – zjarri ikonik i Nju Jorkut – për t’u bashkuar me Ghostbusters origjinal, të cilët kanë zhvilluar një laborator kërkimor top-sekret për të çuar fantazmat që shkatërrojnë në nivelin tjetër. Por kur zbulimi i një objekti të lashtë lëshon një ushtri fantazmash që hedhin një të ftohtë vdekjeje mbi qytet, Ghostbusters të rinj dhe të vjetër duhet të bashkojnë forcat për të mbrojtur shtëpinë e tyre dhe për të shpëtuar botën nga një epokë e dytë e akullit.

Rolet: Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, Celeste O’Connor, Logan Kim, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts, etj.

Regjia: Gil Kenan

Based on the 1984 film “Ghostbusters”

https://www.ghostbusters.com/

 

 

(28)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC