Home se-shpejti 🎞Five Nights at Freddy’s – 26 Tetor 2023

🎞Five Nights at Freddy’s – 26 Tetor 2023

🎞Five Nights at Freddy’s – 26 Tetor 2023
15
0

Horror; 1 orë 50 min

A mund të mbijetoni pesë netë? Filmi ndjek Majk-un, një i ri me probleme që kujdeset për motrën e tij 10-vjeçare Abby, dhe i përhumbur nga zhdukja e pazgjidhur e vëllait të tij më të vogël më shumë se një dekadë më parë. I pushuar së fundmi dhe i dëshpëruar për punë në mënyrë që të mund të mbajë kujdestarinë e Abby, Majk pranon të marrë një pozicion si roje sigurie natën në një restorant të braktisur: Freddy Fazbear’s Pizzeria. Por Majk shpejt zbulon se asgjë në Freddy’s nuk është ashtu siç duket. Me ndihmën e Vanessa-s, një oficere policie lokale, netët e Majkut në Freddy’s do ta çojnë atë në takime të pashpjegueshme me të mbinatyrshmen dhe do ta tërheqin atë në zemrën e zezë të një makthi të papërshkrueshëm.

Rolet: Josh Hutcherson, Elizabeth Lail, Kat Conner Sterling dhe Piper Rubio, Mary Stuart Masterson, Matthew Lillard, etj.

Regjia: Emma Tammi

https://www.fivenightsatfreddys.movie/

(15)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC