Home kino-abc 🎞Back to Black – Në ora 19’00 dhe 21’00
  Next Video 🎞Tarot – Në ora 17'00

🎞Back to Black – Në ora 19’00 dhe 21’00

72
0

Biografi/Dramë/Muzikë; 2 orë 03 min

TEMA:

Historia e jashtëzakonshme e suksesit dhe famës së menjëhershme të Emi Uajnhaus dhe albumit të saj të jashtëzakonshëm, Back To Black. E treguar nga këndvështrimi i Emit dhe frymëzuar nga vargjet e saj shumë personale, filmi ndjek gruan e jashtëzakonshme që fshihet pas fenomenit dhe marrëdhënien e turbullt në qendër të njërit prej albumeve më legjendare të të gjithe kohërave.

Rolet: Marisa Abela, Jack O’Connell, Eddie Marsan, Lesley Manville

Regjia: Sam Taylor-Johnson

https://www.focusfeatures.com/back-to-black/

 

 

 

 

(72)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC