Home se-shpejti 🎞Abigail – 18 Prill 2024

🎞Abigail – 18 Prill 2024

🎞Abigail – 18 Prill 2024
27
0

Horror/Triller; 1 orë 30 min

Pasi një grup kriminelësh rrëmbejnë vajzën balerinë 12-vjeçare të një figure të fuqishme të botës së krimit, gjithçka që duhet të bëjnë për të mbledhur një shpërblim prej 50 milionë dollarësh është ta shikojnë vajzën brenda natës. Në një rezidencë të izoluar, rrëmbyesit fillojnë të pakësohen, një nga një, dhe ata zbulojnë, për tmerrin e tyre në rritje, se janë mbyllur brenda pa asnjë vajzë të vogël normale.

Rolet: Melissa Barrera, Dan Stevens, Alisha Weir, Kathryn Newton, William Catlett, Kevin Durand, Angus Cloud, Giancarlo Esposito, etj.

Regjia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett

https://www.abigailmovie.com/

(27)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC