Home kino-abc 🎞A Haunting in Venice – Në ora 19’00
  Previous Video 🎞The Creator – Në ora 21'00
  Next Video 🎞My Big Fat Greek Weeding 3 – Në ora 17'00

🎞A Haunting in Venice – Në ora 19’00

89
0

Krim/Dramë/Horror; 1 orë 43 min

TEMA:

“A Haunting in Venice” është vendosur në Venedikun e frikshëm të pas Luftës së Dytë Botërore në prag të të gjithë të shenjtëve dhe është një mister i tmerrshëm që paraqet kthimin e sleutit të famshëm, Hercule Poirot. Tani i pensionuar dhe duke jetuar në mërgim të vetë-imponuar në qytetin më magjepsës në botë, Poirot merr pjesë pa dëshirë në një seancë në një pallat të përhumbur dhe të përhumbur. Kur një nga të ftuarit vritet, detektivi futet në një botë të keqe me hije dhe sekrete.

Rolet: Kenneth Branagh, Kyle Allen, Camille Cottin, Jamie Dornan, Tina Fey, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly, Riccardo Scamarcio, Michelle Yeoh, etj.

Regjia: Kenneth Branagh

https://www.20thcenturystudios.com/movies/a-haunting-in-venice

 

(89)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC